maandag 23 augustus 2021

Trainen, werken en sparen

De avonturen van Puckie en Sofietje

De eerste week terug van vakantie, maar uiteraard hoefden Puckie en Sofietje afgelopen week nog niet naar school. Wel is Puckies voetbaltraining weer begonnen, dus afgelopen week waren we op maandagavond, woensdagavond én zaterdagochtend langs de velden te vinden. Voor Sofietje was het de week van een paar extra turnlessen. Dat vond ze zo leuk dat we serieus aan het overwegen zijn om haar andere sport (kickboksen op de vrijdagmiddag) op te zeggen.

Het was ook de week waarin Mrs Attorama aan haar nieuwe baan begon, dus dat betekende voor Puckie en Sofietje een dagje extra naar opa en oma. (Die hadden nog wat in te halen van de vakantie.) Ook ging Sofietje alvast aan de slag met haar 'huiswerk', hoewel ze dat eigenlijk pas drie weken nadat de school weer begonnen is, af hoeft hebben. 

Puckie had voor de vakantie nog een klein extra zakcentje meegekregen. Daar had hij op vakantie he-le-maal niets mee gedaan en bij thuiskomst stopte hij alles meteen in zijn spaarpot. Na even tellen kwam hij tot de juiste conclusie dat hij genoeg had om een nieuwe legoset te kopen, dus dat werd zaterdagmiddag nog even een uitje met papa...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!