maandag 12 april 2021

Rapportgesprekken

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week die begon met... wachten op de uitslag van de coronatest. Gelukkig opnieuw met goed nieuws, een negatieve uitslag. Het was, veel belangrijker natuurlijk, ook de week van de rapportgesprekken. Zoals vorige week gemeld, Puckie doet het erg goed op school. Zo goed zelfs dat hij vanaf volgende maand naar de plusklas mag. (We willen dus nooit meer van Puckie horen dat hij vindt dat het niet goed gaat op school.)

Het rapportgesprek voor Sofietje was ook positief, al kregen we wel de tip mee om wat (meer) te oefenen met rekenen. Verder waren de juffen erg blij dat Sofietje wat meer uit haar schulp kruipt, wat zekerder van haar zaak is en wat meer van zichzelf durft te laten zien. Dat betekent dan helaas ook wel dat ze wat vaker aan het kletsen is tijdens de les...

Het weekend begon met een studiedag van mama (op vrijdag), dus dat werd een extra dagje naar opa en oma voor Puckie en Sofietje. Verder werd er nog gevoetbald in het weekend, maar daar wil Puckie het liever niet meer over hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!