maandag 29 maart 2021

Tijd voor de test

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was natuurlijk de week van de coronatest, maar laten we bij het begin beginnen. Puckie mocht vorige week voor het eerst sinds *december* eindelijk weer naar zwemles. Nog steeds met strenge coronamaatregelen uiteraard, dus er mocht nog steeds niemand mee naar binnen om te kijken. Nu maar hopen dat Puckie het meeste van zijn zwemlessen onthouden heeft.

Op woensdag kwam het nieuws van de mogelijke coronabesmetting binnen en dat zette de dagen erna flink op zijn kop. Alle plannen voor woensdag (turnen, voetbal) werden meteen geannuleerd en donderdag werd een dagje thuisonderwijs in plaats van naar school. De test vonden Puckie en Sofietje begrijpelijkerwijs geen pretje, maar gelukkig kwam rond het middaguur al snel een goede (negatieve) uitslag. Vanaf vrijdag kon alles weer gewoon volgens plan doorgaan.

Verder was het ook de week waarin het gehuurde Zweinstein-kasteel in hoog tempo afgemaakt moest worden, want dat moest op tijd terug naar de verhuurder, en waarin papa en Sofietje de eerste twee hoofdstukken van 'De Hobbit' al uit kregen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!