maandag 8 februari 2021

Thuisonderwijs, week 5 (en slot)

De avonturen van Puckie en Sofietje

De vijfde en hopelijk laatste week van het thuisonderwijs. Zodoende was het voor Puckie ook de laatste week van de noodopvang en dat leidde tot gemengde gevoelens. Enerzijds vindt hij het erg leuk om weer naar school te kunnen en al zijn vriendjes weer te zien; anderzijds vindt hij het jammer dat hij een beetje afscheid moet nemen van de nieuwe vriendjes die hij op de noodopvang heeft gemaakt. Een beetje; want hij ziet die nieuwe vriendjes natuurlijk natuurlijk wel op school rondlopen - maar dan in andere klassen.

Voor Sofietje was het, naast de laatste week van online school, ook de week van de eerste online turnles. Op woensdagmiddag werd de huiskamer verbouwd, werd MS Teams aangezet op de laptop - en turnen maar. Een groot succes; deze week weer. Waar Sofietje iets minder over te spreken was, waren de gerechten uit de eerste probeerboxen van Hello Fresh. Allemaal nieuwe gerechten, veel te gezond - Sofietje vond het maar niks.

De week, en het weekend, werden afgesloten met... sneeuwpret! Al een paar dagen van tevoren aangekondigd, maar zondag was het dan eindelijk zo ver. Sneeuwstorm Darcy, de eerste in tien jaar, zorgde voor veel sneeuwpret in en om de wijk - en voor bekers warme chocolademelk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!