maandag 5 oktober 2020

Keek op de week

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week van... cake! Op dinsdagmiddag gingen Puckie en Sofietje voor het eerst sinds een paar weken weer naar opa en oma, die terug waren van vakantie. Dat werd meteen goed gevierd met het bakken van een cake, waarvan er genoeg was om de twee dagen daarna mee naar school te nemen. Mrs Attorama herhaalde dat kunstje op de donderdagmiddag op haar werk, dus vrijdag was er opnieuw cake om mee te nemen naar school.

Geheel in stijl vond Sofietje het op zaterdag een goede gelegenheid om met een vriendinnetje een appeltaart te bakken. Diezelfde zaterdagmiddag was er een leuke verrassing voor Puckie, die door een vriendje werd meegevraagd naar een grote binnenspeeltuin.

Sinds dit schooljaar heeft Sofietje een schoolagenda. Bedoeld om af en toe wat opdrachten in te schrijven, maar ook om de cijfers in op te schrijven die ze voor haar toetsen haalt. Van de week kreeg ze ineens van haar juf een heleboel cijfers terug voor diverse taal- en rekentoetsen, die bijna allemaal rond de 8 zaten. Alleen het rekenen op tempo bleef daar wat bij achter, maar dat bleek bij meer kinderen in de klas het geval te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!