maandag 7 september 2020

Nieuw schooljaar

De avonturen van Puckie en Sofietje

De scholen zijn weer begonnen! Afgelopen week gingen Puckie en Sofietje, na zes lange weken vakantie, dan eindelijk voor het eerst naar respectievelijk Groep 3 en Groep 6. Dat betekende ook meteen weer spelen met die vriendjes en vriendinnetjes die ze "onwijs lang" gemist hadden, dus de helft van de tijd waren Puckie en Sofietje de hort op of waren er in huize Attorama wat extra kinderen over de vloer. 

De vakantie kreeg voor Sofietje nog een staartje: ze ging van zaterdag op zondag logeren. Een reactie op het feit Puckie hetzelfde gedaan had een week daarvoor. Voor Puckie was de onverdeelde aandacht een mooie gelegenheid om... zaterdag een cake te bakken met papa en zondag alvast een kijkje te nemen bij het nieuwe zwembad.

Het begin van het schooljaar betekent ook dat het doordeweekse schema van Mrs Attorama weer terug is bij het oude. Dat wil zeggen: weer langere dagen op het werk, weer meer tijd aan de studie en een nieuwe verdeling van de huishoudelijke en zorgtaken in huize Attorama.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!