maandag 24 augustus 2020

Tanden, foto's, testen, appels, sushi en dino's

De avonturen van Puckie en Sofietje

De voorlaatste vakantieweek was er een met hoogte- en dieptepunten. Puckie raakte weer een melktand kwijt. Letterlijk: zijn loszittende melktand kwam eruit, maar werd helaas door opa of oma door de gootsteen gespoeld. Hoe moet de tandenfee Puckie nou vinden? Sofietje was op vakantie, tijdens het bezoek aan het Openluchtmuseum, gefascineerd geraakt door instantcamera's. Dus toen papa een oude polaroidcamera van zolder haalde, was ze dolgelukkig - tot we erachter kwam dat het fotopapier niet goed meer was.

De eerste helft van afgelopen week was spannend in huize Attorama, toen Mrs Attorama zich na lang wikken en wegen liet testen op corona. Een paar spannende dagen, maar gelukkig was de uitslag negatief. 

Verder konden afgelopen week eindelijk de eerste appels van dit seizoen worden geplukt in de achtertuin. Puckie en ondergetekende vonden ze heerlijk; Sofietje en Mrs Attorama vonden ze helaas wat te zuur. De week werd feestelijk afgesloten met een eetafspraak voor Sofietje - sushi eten met een vriendinnetje - en met een zondags bezoek aan het dinomuseum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!