maandag 13 juli 2020

Eindfeest, beugels en klassenindelingen

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week van... het eindfeest? Jazeker. Afgelopen week was de voorlaatste schoolweek en dus traditiegetrouw de dag van het eindfeest. Dit jaar was het thema 'Film'. Dus Puckie trok een Batman-shirt aan en Sofietje ging met haar glitterjurk over de rode loper. Ook met de nodige hoeveelheden popcorn en frietjes natuurlijk.

Verder was het de week waarin Sofietje voor de eerste keer naar de orthodontist ging, na een verwijzing van de tandarts. Het slechte nieuws: Sofietje moet inderdaad aan een beugel. Het goede nieuws: dat gaat nog zeker zo'n anderhalf jaar duren.

Ook was het de week waarin de nieuwe klassenindelingen bekend werd. Sofietje schuift met haar hele klas door naar Groep 6, maar blijft in hetzelfde gedeelte van het schoolgebouw zitten. (Iets met de logistiek en de verschillende klassengroottes.) Puckie gaat naar Groep 3 en weet sinds vorige week wie zijn nieuwe juffen worden én wie zijn nieuwe klasgenootjes worden. Hij blijft bij de vriendjes uit zijn huidige klas en hij zit komend schooljaar ook weer bij een van zijn beste vriendjes uit de straat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!