maandag 8 juni 2020

Pinkstervakantie

De avonturen van Puckie en Sofietje

Afgelopen week voor Puckie - die haast met zijn voeten buiten boord begint te bungelen - een nieuw bed gekocht. Meteen zijn oude bed maar op Marktplaats gezet. Het oude bed was binnen een paar dagen verkocht en opgehaald; het nieuwe bed komt pas over twee weken. Kortom, Puckie slaapt de komende tijd op de grond.

Verder was afgelopen week natuurlijk (voor Puckie en Sofietje dan) de week van de pinkstervakantie, dus het schoolwerk bleef even een weekje liggen. Ook was er zondag tijd om de familie te zoomen, inclusief de familie in Canada. Een bijzonder moment, al zou het natuurlijk voor Puckie en Sofietje nog fijner zijn als ze ook een beetje Engels mee konden praten. Misschien een paar bijlesjes van papa en mama?

Op Tweede Pinksterdag was er natuurlijk geen zwemles voor Puckie, maar wel kregen we de mededeling dat alle zwemlessen weer gewoon opgestart worden en dat ook het diplomazwemmen weer gaat beginnen - maar dan in kleine groepjes. Puckie lag aardig op schema om voor de zomervakantie zijn eerste zwemdiploma binnen te halen, maar we moeten nog even afwachten of dat gaat lukken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!