maandag 25 mei 2020

Halve halve week

De avonturen van Puckie en Sofietje

De scholen zijn weer half begonnen, maar met Hemelvaartsdag afgelopen week werd die halve week nog eens doormidden gehakt. Een halve halve week op school dus. Verdere normalisatie ligt in het verschiet: vanaf 8 juni gaan de scholen weer helemaal open, zo is de verwachting. Ook was afgelopen week voor Puckie en Sofietje de eerste keer in twee maanden dat ze weer naar de BSO mochten. Wel met aangepaste regels: op gepaste afstand wachten tot Puckie en Sofietje naar buiten gebracht werden.

Verder was afgelopen week ook de week dat Puckies zwemles begon, dus op maandagmiddag waren we weer in het zwembad te vinden. Ook hier met aangepaste, strenge coronaregels. Op vrijdagmiddag mochten Puckie en Sofietje weer naar hun kickboksles, maar wel wat anders dan anders: het werd een bootcamp buiten op het parkeerterrein. Zondag was het voor Sofietje opnieuw buiten sporten, maar dan bij haar turnles. Alleen jammer dat het halverwege begon te regenen...

Puckie had zaterdag nog een leuke challenge voor papa: een hele dag zonder wijn of koffie. Met name bij het 's morgens opstarten werd de koffie node gemist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!