dinsdag 28 april 2020

Meivakantie

De avonturen van Puckie en Sofietje

De meivakantie is begonnen! Dat wil zeggen... voor Puckie liggen er nog een paar plustaken te wachten. In de omschakeling naar het digitale schoolwerk bleken er hier en daar een paar leerlingen buiten de boot gevallen te zijn - en daar was Puckie er eentje van. Bij een controle van Sofietjes thuis gemaakte rekenwerk bleek zij ook nog niet helemaal alles afgerond te hebben. Niet alleen maar ontspannen deze meivakantie dus...

Met de aangekondigde versoepeling (en heropening van de scholen) verschijnen er ook weer wat meer vriendjes en vriendinnetjes op straat. Tot grote vreugde van Puckie en Sofietje, die eindelijk weer met hun vriendje en vriendinnetje van de overkant konden spelen.

De meivakantie zou eigenlijk een bezoekje aan Frankrijk betekenen, evenals de zomervakantie. Beide zijn inmiddels geannuleerd. De meivakantie, naar Disneyland Parijs, wordt waarschijnlijk een jaar uitgesteld en de zomervakantie komt vooralsnog helemaal te vervallen. Op vakantie in eigen land dan maar? De omgeving van Lauwersoog bijvoorbeeld?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!