vrijdag 20 maart 2020

Corona, dag 5

De drukte in de winkels lijkt inmiddels terug te zijn op het gebruikelijke niveau, hoewel wc-papier nog steeds moeilijk te krijgen is. Bij de apotheek is inmiddels zichtbaar hoe de meeste winkels er binnenkort uit zullen zien: met schotten tussen het personeel en de klanten en met slechts een handjevol mensen dat tegelijk naar binnen mag.

Puckie heeft vandaag de rest van zijn klas 'gesproken', inclusief de juf, via videobellen. Leuk dat de moderne techniek toch een steentje kan bijdragen aan het klassengevoel. Verder bleek er met Sofietjes rekenwerk toch iets niet helemaal goed gegaan te zijn, zo mailde haar juf ons. Met een paar handige inlogtips weten we nu gelukkig wel waar we dat huiswerk moeten zoeken.

De dag werd afgesloten met een dubbele dosis hardlopen. Eerst eind van de middag met Puckie, die rond de tijd van zijn gebruikelijke kickboksles een rondje door de wijk ging fietsen met papa ernaast en 's avonds met goede vriend MdJ, die ook wel graag even het huis uit wilde. Met beiden verwacht ik de komende weken nog wel meer hardlooprondjes te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!