maandag 4 november 2019

Boksen, juffen en feestjes

De avonturen van Puckie en Sofietje

Afgelopen week ging Puckie op vrijdagmiddag mee Sofietje wegbrengen naar kickboksen. Van de leraar mocht hij een stukje meedoen en nu heeft Puckie de smaak te pakken! Misschien toch maar van hardlopen af en op kickboksen? Het zou in ieder geval wel de 'dubbele boeking' op de woensdagmiddag verhelpen, nu Puckie en Sofietje op de dezelfde tijd (van vijf tot zes) worden verwacht op de sportclub.

Goed nieuws voor de klas van Sofietje: er is eindelijk een nieuwe, vaste juf voor de woensdag. De laatste tijd had de klas van Sofietje steeds een invaljuf. Of de invaller van de invaller... De vraag is alleen of die juf deze week al kan beginnen, omdat het nog steeds niet helemaal duidelijk is of de staking woensdag doorgaat.

Het is november! Dat betekent: verjaardagsfeestjes voor Puckie en voor Sofietje! Dat betekent dus twee keer traktaties verzinnen, twee keer kinderfeestjes plannen (en bedenken wie we daarvoor uitnodigen) en twee keer verlanglijstjes maken. En dan komt de maand daarna natuurlijk doodleuk Sinterklaas weer langs...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!