maandag 30 september 2019

Familie en zelfstandigheid

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het stimuleren van Sofietjes zelfstandigheid kabbelt aardig voort in huize Attorama: samen met een vriendinnetje naar school fietsen, zelf naar een vriendinnetje verderop in de wijk lopen - het gaat allemaal van een leien dakje. Ook afgelopen week dan eindelijk eens de waarheid verteld over Sinterklaas - maar Sofietje had zelf al uitgedokterd dat dat verhaal toch niet helemaal kon kloppen...

Puckie heeft misschien toch een iets te druk weekend nu. Zwemles op vrijdagmiddag, aan het eind van een vermoeiende schoolweek, en er dan op zaterdagochtend weer vroeg de deur uit voor de hardlooptraining. Dat is misschien toch wat te veel voor onze kleine vent; maar eens kijken hoe we dat gaan oplossen.

Zaterdag was natuurlijk een heerlijke familiedag, waarbij Puckie en Sofietje eindelijk weer eens met hun neefje en nichtjes konden spelen terwijl de volwassenen herinneringen ophaalden. Zondag zodoende maar wat rustig aan gedaan, hoewel er voor papa en Puckie nog wel een leuk uitje naar de stad in zat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!