maandag 13 mei 2019

Moederdag en auditie doen

De avonturen van Puckie en Sofietje

Na de meivakantie was het afgelopen week natuurlijk weer hoognodig tijd om naar school te gaan, weer te gaan sporten en meer dingen om weer in het gebruikelijke ritme te komen. Sofietje kreeg een nieuwe tafelindeling in haar klas, waardoor ze helaas niet meer zo dicht bij haar (vakantie)vriendje in de buurt zit. Puckie maakte op zijn eerste training na de vakantie meteen een nieuw vriendje met wie hij na afloop meteen een rondje op de baan ging lopen - met een paar rustpauzes weliswaar.

Afgelopen week was ook de eerste week dat Sofietje naar haar nieuwe BSO ging. Dat betekende dus dat papa vanaf nu langs twee locaties moet gaan om beide bengels op te halen... Het was natuurlijk ook de week van Moederdag, dus Puckie en Sofietje kwamen allebei met wat knutseltjes thuis en hielpen in het weekend mee met bloemen uitzoeken en zondag met ontbijt maken.

Nog een erg leuk nieuwtje rond Sofietje afgelopen zaterdag. Met haar balletschool werd, onder begeleiding van het Nationaal Ballet, een klein stukje van 'Het Zwanenmeer' opgevoerd, met zelf geknutselde tutu's en een zelfgemaakt decor. Na afloop werden wij aangesproken door een van de begeleiders: ze vond dat Sofietje echt talent had voor ballet en of we eens wilden overwegen om haar auditie te laten doen (!) ...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!