maandag 29 oktober 2018

Herfstvakantie

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was natuurlijk de week van: de herfstvakantie! Dat betekende dus extra veel leuke dingen doen, zoals papa die op woensdagmiddag voor het hele gezin pannenkoeken ging bakken, een bezoekje aan het kaasmuseum en Sofietje die haar 'verloren' logeerpartijtje bij opa en oma ging inhalen. Helaas bracht de herfstvakantie ook wat herfstachtig weer met zich mee, dus werd in huize Attorama de Wii maar weer eens afgestoft.

Puckie ging zaterdagochtend (vroeg!) kijken bij een proeftraining hardlopen/atletiek. We kwamen het terrein op en hij begon meteen enthousiast over de baan te rennen. Goed bevallen dus - Puckie wil deze zaterdag weer - al is het misschien ook nog wel een idee om bij judo te gaan kijken.

Zaterdagavond was het tijd voor het jaarlijkse Halloween-feest in de wijk, waar Sofietje vol enthousiasme, en met een door mama gemaakt kostuum, aan meedeed. Tegen de verwachting in wilde Puckie ook graag mee, dus samen met een buurjongetje een leuke, maar vooral griezelige tocht door de wijk gemaakt. Het extra uurtje wegens het einde van de zomertijd kwam erg mooi uit...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!