maandag 9 juli 2018

Zwemmen en klassen indelen

De avonturen van Puckie en Sofietje

Enige opschudding afgelopen week op de school van Puckie en Sofietje. Er bleek een leerling uit Sofietjes klas geschorst te zijn wegens het uitdelen van een karatetrap aan een klasgenootje. N.B. Dit hoorden we pas een paar dagen later, van een andere ouder, in plaats van direct via Sofietje zelf.

Ook was het de week waarin de nieuwe klassenindeling bekendgemaakt werd. Voor Sofietje verandert er vrij weinig: haar klas gaat vrijwel in zijn geheel over, een enkele uitzondering daargelaten. Voor Puckie verandert er wat meer: ongeveer eenderde van zijn groep vertrekt naar de volgende klas, Groep 3. Gelukkig staat daar ook weer wat nieuwe aanwas tegenover, onder wie een van Puckies vriendjes van de BSO.

Voor Sofietje was het natuurlijk ook de week van het afzwemmen, wat na het proefzwemmen van de week ervoor natuurlijk maar een formaliteit was - maar daarom niet minder feestelijk! Na de zomer maar eens kijken wat voor sport Sofietje gaat doen. Voetbal lijkt ineens wat minder populair, in plaats daarvan vindt ze nu ineens turnen interessant. We wachten het nog even af...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!