maandag 27 november 2017

Puckies week

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was Puckies week. Zonder enige twijfel. Die begon maandag met... wennen op school! Van maandag tot en met vrijdag mocht hij een paar uurtjes wennen op de kleuterschool, waar hij meteen een vriendje uit de straat tegen het lijf liep. Een groot succes: tegen het einde van de week vond hij dat we hem te vroeg kwamen ophalen - hij wilde liever nog even blijven. Daarnaast was het, voor Puckie en voor Sofietje, allebei wennen op de BSO, waar ze maandag een paar uurtjes langs mochten komen. Al met al een leuke logistieke operatie voor papa die maandag...

Natuurlijk was het ook, vooral en in het bijzonder: de week van Puckies verjaardag! Gisteren werd onze kleine bink alweer een stukje groter: vier jaar! Het grote feest was natuurlijk al een week eerder, dus we zijn de zondag ontspannen begonnen met een bezoek aan het zwembad. (N.B. Iets minder ontspannen toen bleek dat Sofietje het alarm had laten afgaan...) De rest van de dag was een heuse pyjamadag, heerlijk ontspannen.

Over 'Pyjamadag' sproken: dat is sinds afgelopen weekeinde Sofietjes nieuwe favoriete liedje, van Kinderen voor Kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!