maandag 9 oktober 2017

Feestjes en waterpokken

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was een... onrustige week. Puckie klaagde over een beetje jeuk - we vonden inderdaad een rood plekje. Een verlate muggenbult, dachten we. De volgende dag zaten er ineens wel heel veel rode plekjes... De waterpokken dus, waarvan we dachten dat Puckie die al gehad had. Verder was het de week van de staking in het basisonderwijs, dus Sofietje had donderdag een dagje vrij van school.

Gelukkig was het ook de week van de feestje! Overbuurjongen en vriendje van Puckie was jarig. Hij mocht maandag beginnen op de kleuterschool en hij gaf zaterdag een feestje. Toevallig zat op hetzelfde moment Sofietje op een feestje van een vriendinnetje. O ja, ik zou het haast vergeten: Sofietje is door naar het 4e badje van zwemles. Het laatste badje voor het afzwemmen, als ik het goed heb.

Onder de noemer vooruitdenken hebben we dit weekeinde maar eens gebladerd in de verschillende boeken van de speelgoedwinkels. Volgende maand vieren Puckie en Sofietje uiteraard weer allebei hun verjaardag, de maand erna komt de Sint alweer langs, dus hoog tijd eens aan de verlanglijstjes te gaan werken...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!