maandag 28 augustus 2017

Terug in het ritme

De avonturen van Puckie en Sofietje

De schoolvakantie is voorbij; afgelopen week was het tijd om weer in het ritme te komen. Voor Puckie betekende dat: terug naar de peuterspeelzaal, waar hij zijn vriendjes weer tegenkwam - en er meteen een paar nieuwe bij maakte. Sinds vorige week roept Puckie ook opvallend veel 'Yes!' en 'No!', dus we vragen ons af of daar een verband is... Gelukkig bleef er nog genoeg tijd over voor papa en Puckie om leuke dingen te doen samen, zoals samen naar de tandarts ('leuk') en een kijkje nemen bij de Schenkelloop.

Sofietje had afgelopen week haar eerste week in Groep 3. Ze had er erg veel zin in, vooral in het leren lezen en schrijven, en natuurlijk vond ze het fijn dat ze haar vriendinnetjes weer zag. Vrijdag na zwemles ging ze spontaan eten bij een vriendinnetje - papa en mama kregen de foto's van de ijsjes etende vriendinnetjes doorgestuurd. De kidsrun waar Sofietje zaterdag aan zou deelnemen vond ze op het laatste moment toch een beetje spannend, dus dat werd een uitje van papa en Puckie.

Afgelopen week ook wat dingen geregeld voor november, als Puckie vier wordt en naar de kleuterschool gaat. Opa en oma, nu goed voor de oppas op dinsdag en donderdag, hebben aangegeven dat ze het wat willen afbouwen. De combinatie van deze twee factoren heeft ons doen besluiten om vanaf november gebruik te gaan maken van de buitenschoolse opvang (BSO).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!