maandag 3 juli 2017

Zomerfeest en Groep 3

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was een wat rommelige week. Vooral wat oppassen betreft. De opa en oma van Puckie en Sofietje zijn nog steeds op vakantie, dus we moeten her en der wat vervanging regelen. Afgelopen week was het papa's beurt om donderdag een dagje vrij te nemen en op te passen, maar vanwege de onrust op het werk zat papa alsnog een paar uur achter de laptop op donderdag... N.B. Met de BSO is dit volgend jaar hopelijk opgelost.

Puckie had afgelopen week zijn zomerfeest op school. Hoewel, zijn zomerfeest: iedereen was van harte uitgenodigd om vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes mee te nemen, dus het was een drukte van jewelste. Jammer genoeg moest Puckies zomerfeest binnen plaatsvinden omdat de lucht er toch wel erg dreigend uitzag, maar beide bengels - Sofietje was uiteraard mee - hebben zich uitstekend vermaakt.

Sofietje ging afgelopen week vol trots haar paspoort ophalen, dat ze vervolgens aan iedereen ging laten zien die ze tegenkwam. Ook aan wildvreemden in het winkelcentrum dus... Afgelopen week werd ook de klassenindeling van Groep 3 bekendgemaakt. Het slechte nieuws is dat klas niet in zijn geheel over gaat, maar het goede nieuws is dat Sofietje met drie van haar beste vriendinnetjes (en twee van haar beste vriendjes) na de zomer overgaat naar haar nieuwe klas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!