maandag 22 mei 2017

Eten en zwemmen

De avonturen van Puckie en Sofietje

Op Puckies peuterspeelzaal was de afgelopen twee weken 'eten' het thema, wat vooral neerkwam op veel verschillende dingen proeven. Het thema werd vrijdag afgesloten met een ouderactiviteit, met zijn allen zelfgemaakte hapjes eten, waarvoor Puckie en Mrs Attorama donderdagmiddag samen in de keuken stonden. Het nieuwe thema is 'familie', waarvoor we gevraagd zijn foto's aan te leveren.

Woensdagmiddag had Sofietje een kinderfeestje, toevallig in onze oude wijk. Blijkbaar Na een korte onderbreking was Sofietje afgelopen week weer terug bij zwemles. Vreemd genoeg kunnen we op de website niet (meer) in de gaten houden of ze het goed doet of niet. Voorheen zagen we keurig welke onderdelen goed gingen en welke nog niet, maar dat lijkt niet meer zichtbaar te zijn.

Het kinderrijke karakter van de wijk, een van de redenen voor onze verhuizing vorig jaar, werd dit weekend nog eens bevestigd. Zowel zaterdag- als zondagmiddag hadden we vier à vijf bengels over de vloer, in geregeld wisselende samenstelling...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!