zaterdag 15 april 2017

Going in Style

In een vrij spontaan bioscoopbezoek vanavond naar 'Going in Style' gegaan, met Michael Caine, Morgan Freeman en Alan Arkin als bankovervallers op leeftijd. Al is dat misschien wat te kort door de bocht, aangezien de film er alles aan doet om deze heren in een positief daglicht te plaatsen. Nadat de bank hun hypotheeklasten verdrievoudigd heeft én hun pensioenfonds als sneeuw voor de zon is verdwenen - nota bene onder toezicht van diezelfde bank - besluiten de drie ouwetjes om het recht in eigen hand te nemen.

'Going In Style' is een film die keurig binnen de lijntjes blijft, zonder al te veel verrassende plotwendingen, maar die het gegeven wel heel grappig weet uit te werken. De bioscoopzaal lag dubbel bij de achtervolging met de scootmobiel, tijdens het proefdraaien van de bejaarde overvallers.

Trailers:
Free Fire (release op 27 april). Een ontmoeting tussen twee bendes in het Boston van 1978 ontaardt in een massale schietpartij. Met o.a. Cillian Murphy en Brie Larson.
* The Circle (release op 11 mei). Emma Watson raakt verstrikt in een (sociaal) netwerk dat alles lijkt te weten, van iedereen. Ook met Tom  Hanks en John Boyega.
* Snatched (release op 11 mei). De exotische vakantie van moeder en dochter, Goldie  Hawn en Amy Schumer, verloopt niet bepaald volgens plan.
A Dog's Purpose (release op 18 mei). Een hond reïncarneert een aantal keren, om uiteindelijk weer bij dezelfde eigenaar uit te komen. Naar het boek van W. Bruce Cameron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!