maandag 6 maart 2017

Voorjaarsvakantie

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was voorjaarsvakantie afgelopen week, dus de gebruikelijke routine was even zoek. Zo was de zwemles van Sofietje vervroegd naar maandagmorgen, dus Puckie en papa gingen gezellig mee. Met resultaat: Sofietje is door naar badje 2! Na zes lessen is dat behoorlijk rap. Het oefenzwemmen op de zondagmorgen heeft duidelijk geholpen. Vanaf volgende week is Sofietjes zwemles daarmee op de vrijdagmiddag.

Puckie heeft de zelfbediening ontdekt: hij pakt en haalt alles het liefst zelf. Op zich mooi die zelfredzaamheid, maar het zou fijn zijn als hij even wacht op een akkoord van papa of mama... Verder viel het ons afgelopen week op dat Puckie ineens wat moeite krijgt met zinnen vormen. Hij 'stottert met hele woorden' en als hij te lang blijft hangen in een zin, geeft hij het op.

Ondanks dat we niet ergens heen zijn gegaan in de voorjaarsvakantie, was het toch een drukke week: Sofietje ging een nachtje logeren bij opa en oma, waarna Puckie meteen een stuk langer uitsliep dan gebruikelijk. De oude buren kwamen langs om bij te praten. Zaterdag ging Sofietje dansen met een vriendinnetje, waarmee we nu echt niet meer onder balletles uitkomen denk ik...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!