maandag 16 januari 2017

Gebonk en gebabbel

De avonturen van Puckie en Sofietje

Groot feest afgelopen week! Opa werd 75 en kreeg van beide bengels een mooie tekening. Op het feestje was Sofietje uitstekend aan het helpen in de keuken, terwijl Puckie zich lekker voor liet lezen.

Voor Puckie was het een rommelige week wat de nachtrust betreft. Hij werd vaak wakker 's nachts, waarna hij begon te bonken en te babbelen. Niet dat hij er zelf veel last van leek te hebben; hij kon alleen niet meer slapen... en daarmee de rest van het huis ook niet meer. Verder haalde Puckie deze week de Facebook-pagina van de peuterspeelzaal, waarop het nieuwe schoolplein (in de sneeuw) werd getoond.

Sofietje was de afgelopen week vooral druk met plannen maken: wanneer ze de introductieles van het zwembad zou krijgen (deze woensdag) en wanneer de rest van de zwemlessen ingepland moest worden. Dat is de maandagmiddag geworden. Ook hebben we een logeerpartijtje gepland, waarop Sofietje met onze logee meteen ging afspreken wat ze dan gingen doen. Naar de dierentuin, naar het zwembad, of allebei natuurlijk...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!