vrijdag 28 februari 2014

Non-Stop

Een wat ongebruikelijke filmkeuze voor ons: 'Non-Stop'. Het was de enige film die rond half negen draaide en zodoende waren we min of meer gedwongen om hiervoor te kiezen. Dat bleek een aardige verrassing: 'Non-Stop' is een doeltreffende, recht-toe recht-aan thriller die zich vrijwel geheel op één locatie afspeelt, aan boord van het vliegtuig van air-marshall Liam Neeson.

Iemand dreigt iedere 20 minuten een van de passagiers te vermoorden tenzij er losgeld betaald wordt. Aan Liam Neeson de taak om de passagiers te beschermen en te vinden wie er achter deze bedreigingen zit. Ieder van zijn medepassagiers heeft wel iets te verbergen, zo lijkt het… Is het misschien Julianne Moore? Heeft de piloot er iets mee te maken? En moet er eigenlijk geen tweede air-marshall aan boord zijn?

Nieuwe trailers:
*Sabotage (première op 15 mei). Na een grote drugsvangst worden de leden van Arnold Schwarzeneggers elite-eenheid één voor één uitgeschakeld.
*3 Days to Kill (première op 20 maart). In ruil voor een experimenteel medicijn wordt voormalig CIA-agent Kevin Costner overgehaald om nog één laatste opdracht te vervullen.
*Transcendence (première op 17 april). Wetenschapper Johnny Depp laadt zijn brein in een computer, wat hem ongekend machtig en gevaarlijk maakt. Regiedebuut van Wally Pfister, de vaste cinematograaf van Christopher Nolan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!