zaterdag 18 mei 2013

Iron Man 3

Het gaat niet goed met Tony Stark. De gebeurtenissen in 'The Avengers' hebben hem aangegrepen en hij heeft last van paniekaanvallen. Wanneer The Mandarin zijn terreur tegen Amerika begint en Stark terug moet naar de tekentafel, is het maar de vraag of Iron Man hem tegen kan houden. Kortom, 'Iron Man 3' stelt Tony Stark behoorlijk op de proef: is hij tegen deze nieuwe uitdaging opgewassen?

Net zoals de voorgaande delen in de 'Iron Man'-reeks (en de overige Marvel-films) draait 'Iron Man 3' vooral op de charme van hoofdrolspeler Robert Downey Jr. Nieuwe regisseur Shane Black weet veel humor in de film te verwerken, weet de films grotendeels zonder scènes met het ijzeren pak te maken en – niet onbelangrijk – weet de film toegankelijk te maken voor bioscoopbezoekers die de voorgaande delen niet gezien hebben.

De plot is, ondanks een zekere twist rond het personage van Ben Kingsley die naar verluidt slecht gevallen is bij de doorgewinterde comicskenners, behoorlijk voorspelbaar. Tip: let u op de kamerplant en zijn 'bijwerking' uit de openingsscène en u komt voor geen enkele verrassing meer te staan tijdens de film.

Nieuwe trailers:
* The Lone Ranger (release op 7 augustus). Met Johnny Depp als indiaan en Armie Hammer als het titelpersonage.
* Fast & Furious 6 (release op 23 mei). De verdere avonturen van Vin Diesel, maar vooral iets met auto's.
* Man of Steel (release op 20 juni). De doorstart van de Superman-filmreeks, met Henry Cavill in de titelrol onder regie van Zack Snyder.
* Star Trek into Darkness (release op 6 juni). Het tweede deel van de Trek-reboot van regisseur J.J. Abrams, met Benedict Cumberbatch als grote slechterik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!