maandag 5 november 2012

Uit logeren

Een week voor de eerste verjaardag van onze kleine ukkepuk vonden wij het dit weekend wel eens tijd worden om haar voor de eerste keer te laten logeren. Bij opa en oma. Daar is ze toch al regelmatig te vinden doordeweeks, dus dat leek ons een mooi adres om mee te beginnen. In de loop van zaterdagmiddag ging ons meisje dus uit logeren, met een hele tas aan spullen en een stapel aan instructies voor opa en oma.

Dat leek allemaal goed te gaan, afgezien van een enkel sms'je van oma dat onze ukkepuk wat moeite had met in slaap komen. Papa en mama waren intussen voor het eerst sinds tijden weer eens naar de film gegaan op zaterdagavond. (Zie hier mijn recensie.) Daarvoor lekker en gezellig gegeten met vrienden. Op zondagmorgen een beetje uitgeslapen. Kortom, oud vertrouwd. Dat wil zeggen… het was wel erg stil in huis…

Zondag aan het eind van de ochtend zijn we ons meisje weer gaan ophalen. Ze had het prima naar haar zin gehad en had heerlijk geslapen – maar dat gold nou niet bepaald voor opa en oma. Die hadden een kort nachtje gehad, vooral omdat ze 's nachts een baby in huis een beetje ontwend waren. De begroeting om zes uur 's morgens maakte echter een hoop goed.

Kortom, een geslaagd logeerpartijtje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!