donderdag 1 december 2011

Week 3

De eerste glimlach is een feit! Onze kleine meid heeft afgelopen dinsdag voor het eerste geglimlacht, naar mama. Een brede glimlach van oor tot oor, in de letterlijke bewoordingen van mama. Dat wordt er eentje voor de statistieken: 29 november. (En vanmorgen en vanmiddag weer!) Papa was aan het werk, natuurlijk, maar wacht geduldig op zijn beurt.

Vandaag is ons meisje drie weken oud. Alles gaat uitstekend. We hebben reeds de eerste kleding apart moeten leggen waar ze nu al niet meer in past. Pakjes die de eerste dagen veel te groot waren, zijn nu al te klein. 's Nachts gedraagt ze zich redelijk goed, hoewel het soms wel even duurt voor ze in slaap valt. Dat gezegd: de gebroken nachten zijn er natuurlijk wel degelijk.

Het herkennen van de honger- en andere huiltjes gaat iets beter, hoewel het nog wel vaak raden is wat er aan de hand is. Maar dan bied een eliminatieproces uitkomst of de huiltjes het gevolg zijn van honger, krampjes of misschien gewoon een vieze luier. Verder moet ons meisje volgende week naar de kinderarts, maar dat is niets om ons zorgen om te maken: dat schijnt standaard te zijn na een keizersnede. Ook staat er een nieuwe afspraak met het consultatiebureau gepland.

1 opmerking:

  1. Hoi hoi,

    Ja wat wordt ze alweer groot he? En zo'n glimlach van zo'n kleintje maakt alle ongemakken toch even waard he? Als ze het tijdens die gebroken nachten dan ook doet is je dag helemaal gemaakt! We komen de kleine meid snel nog een keertje bekijken,als alle verkoudheden en andere kwaaltjes uot de weg zijn haha. En natuurlijk de keuken eruit en erin is...pfff...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie op dit bericht achter!