zondag 6 februari 2011

Attorama nieuwsbulletin

Films:
* James Franco wordt genoemd voor de titelrol van Sam Raimi's 'The Wizard of Oz'.
* Javier Bardem zou de rol van slechterik zijn aangeboden in de nieuwe Bondfilm, onder regie van Sam Mendes. Ralph Fiennes doet misschien ook mee.
* Superman-reboot: regisseur Zak Snyder over de look en Jessica Biel wordt genoemd voor de rol van Lois Lane. En o ja, Henry Cavill speelt Superman.
* Geruchten over 'The Dark Knight Rises': doet Robin wellicht mee? En Joseph Gordon-Levitt misschien ook?
* Samuel L. Jackson heeft in de talkshow van Jimmy Fallon aardig wat verklapt over 'Thor', 'Captain America' en 'The Avengers'.
* De nieuwe Jack Ryan, met als werktitel nog steeds 'Moscow', heeft een nieuwe schrijver: Steve Zaillian. Zaillian schreef al eerder voor de reeks.

Tv-series:
* Larry Hagman, Patrick Duffy en Linda Gray spelen hun oude rollen in de nieuwe versie van 'Dallas'.
* Er zijn wat meer details bekend over 'Wonder Woman' van David E. Kelley, de maker van 'Ally McBeal' en 'Boston Public'.
* De belangrijkste scriptprijzen zijn uitgereikt: die van de Writer's Guild of America. 'Mad Men' is de grote winnaar bij de tv-series.
* Bevestigd door MTV: 'Beavis and Butthead' keert terug op de televisie.
* Amber Heard is in onderhandelingvoor een van de hoofdrollen in 'Playboys'.

Muziek:
* De Kaiser Chiefs komen weer bij elkaar, na een pauze van zo'n drie jaar. In juni ligt het nieuwe album in de winkel en de band gaat deze zomer ook weer toeren.
* Volgende maand gaat op het SXSW (South by Southwest) festival een documentaire over de Foo Fighters in première. Rond diezelfde tijd komt het nieuwe album uit.
* 'Johnny Cash at Folsom Prison', een documentaire over het legendarische concert uit 1968, staat sinds deze week op Facebook.
* Metallica gaat volgende maand de studio in voor een nieuw album, in het 30e bestaansjaar van de band.
* The White Stripes gaan uit elkaar. Het was al een paar jaar stil rond de ban van Jack en Meg White, maar nu is het dan officieel.
* Alex James, bassist van Blur, begint zijn eigen muziekfestival. Naast muziek staan ook de liefde voor eten en de boerderij centraal (wtf?).
* De videoclip bij Rihanna's nieuwe single 'S&M' is in maar liefst 11 landen verboden. De clip zou te pikant zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!