woensdag 27 oktober 2010

Offertes verhuizers

Vandaag en afgelopen zaterdag zijn potentiële verhuizers bij ons langs geweest om een offerte te maken. Ze hebben een inspectie van de woning gemaakt, aangegeven wat er allemaal mogelijk is en een inschatting gegeven van het werk dat daarmee gemoeid gaat. Niet onbelangrijk is dat wij in feite twee keer verhuizen: van onze huidige woning naar de opslag en vervolgens van de opslag naar ons nieuwe huis. En natuurlijk is er een prijsopgave gemaakt – ook niet geheel onbelangrijk.

De verhuizers kunnen het je zo gemakkelijk maken als je zelf wilt. Je kunt ze inschakelen om alleen een paar dingen te sjouwen, om de hele woning gemeubileerd en ingericht op te leveren of iets daartussen in. Ze kunnen je haast letterlijk álles uit handen nemen, maar daar hangt dan ook een flink prijskaartje aan. Tot dusver vinden we de offertes aan de dure kant. Daar komt bij dat we al ruim een week voor de opleverdatum kunnen gaan beginnen met het overbrengen van spulletjes naar de opslag.

Af en toe een doos met spulletjes overbrengen en in het laatste weekend de rest verhuizen lijkt me tot dusver de meest aantrekkelijke optie.

1 opmerking:

  1. De prijzen kunnen behoorlijk verschillen. Goed dat je meerdere offertes had aangevraagd, dat is zeker aan te raden. Ik was zelf wel blij dat alles uit mijn handen werd genomen, ik hou niet zo van die stress van de verhuizing. Alles nog goed gekomen bij jullie verhuizing?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie op dit bericht achter!