zaterdag 9 oktober 2010

Huisje kijken (2)

De landelijke openhuizendag. Terwijl mijn schoonouders op ons huis pasten – waar pardoes nog twee kijkers op afkwamen, die we wel eerlijk verteld hebben dat het al praktisch verkocht is – gingen wij een kijkje nemen in onze beoogde nieuwe woonwijk. Daar bleek maar weer eens hoe belangrijk een kijkje nemen is en hoezeer foto's je soms op het verkeerde been kunnen zetten.

We hebben drie huizen in dezelfde straat bekeken, waarvan twee vrijwel naast elkaar. Onze voorkeur ging in eerste instantie – op basis van Funda – uit naar het huis met het hoogste huisnummer. Na het bezoek waren de rollen omgedraaid, hoewel er op beide wel wat aan te merken was. Daarentegen waren dit wel de tuinen met de meeste zon, wat vooral voor Mrs Attorama een erg groot pluspunt is.

Onze onvervalste favoriet, van alle huizen die we tot dusver gezien hebben, lag echter helemaal aan het andere uiteinde van diezelfde straat. We werden getipt door een goede vriendin van ons – waarvoor dank! – met als resultaat een mooi, goed onderhouden woning, waar we zonder al te veel klussen in zouden kunnen, die redelijk betaalbaar is en die vrijwel direct op te leveren is. Wordt vervolgd…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!