vrijdag 15 oktober 2010

Belangrijke dag (2)

Het was nóg een belangrijke dag vandaag. Vanmorgen zijn we bij de makelaar geweest om het verkoopcontract van onze huidige woning te tekenen. De koper tekent dinsdag en heeft dan drie dagen bedenktijd. Over precies een week is de verkoop van ons huis dus definitief. Ook de overdrachtsdatum van 1 december is daarmee definitief. Geen zorgen, we hebben al een tijdelijk onderkomen geregeld.

Na een bezoek aan de hypotheekadviseur vanmorgen hebben we een bod uitgebracht op onze beoogde woning. Het wachten is nu op de reactie van de verkoper. Ik verwacht dat we daar maandag wel iets van zullen horen. Gaat de verkoper de onderhandelingen aan of vindt hij het bod te laag om serieus te nemen? We zullen zien.

Mocht het met de onderhandelingen niets worden, dan gaan we uitkijken naar een andere woning. Zodoende dat we eind van de middag een bezichtiging hebben gehad en morgenochtend nog eentje. Ook voor maandagmiddag hebben we een bezoek gepland, al hopen we natuurlijk dat dat nergens voor nodig zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!