zondag 1 augustus 2010

Zomercarnaval 2010 – Iedereen doet mee!


Na haast een jaar van voorbereidingen was het gisteren dan eindelijk zo ver: de realisatie van de praalwagen van Pameijer op het Zomercarnaval 2010, met als thema 'Iedereen doet mee!' Onder het motto Candy Wonderland trok gisteren een stoet van zo'n 90 cliënten, muzikanten en vrijwilligers door de stad – en daar was ik er een van.

Het was een geweldige, schitterende ervaring. Overal dansende, enthousiaste mensen die onze hele stoet toejuichten, de hele parade lang. Het gejuich was het meest fanatiek op het Weena en de Coolsingel – het voelde echt alsof je de Tour de France gewonnen had – maar eigenlijk was dat voortdurend het geval. Wat ontzettend mooi om mee te maken!

Over belangstelling hadden we niet te klagen: de hele week stonden er verschillende berichten in de krant over onze praalwagen en we kregen gisteren zelfs ons eigen item op TV Rijnmond. In de uitzending van 20.00 uur werden Pameijer-cliënten Eddy, Curbian en koning Paul op bijzondere wijze in het zonnetje gezet.

Op deze plaats wil ik graag iedereen van harte bedanken die deze dag mogelijk heeft gemaakt. Ik vergeet ongetwijfeld een paar mensen, maar in ieder geval: cliënten en begeleiders van Pameijer, DJ Daiquiri, brassband Music Matters, oud-studentenvereniging Van Tromp en kledingmaakster Priscilla Reynolds. Natuurlijk was deze dag niet mogelijk geweest zonder de bezielende leiding van medetrainee Sharaifa Mik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!