vrijdag 20 augustus 2010

Opslag

Vandaag eens geïnformeerd naar wat het kost om spullen op te slaan. Bij bedrijven zoals Shurgard, Kubus en AllSafe eens wat informatie ingewonnen en wat offertes aangevraagd. De klantenservice bij die bedrijven blijkt uitstekend geregeld te zijn (of ze zitten allemaal om klanten te springen): binnen vijf minuten kreeg ik een e-mailtje én een telefoontje met de vraag wat onze specifieke wensen waren, of we nog aanvullende vragen hadden en of we in de gelegenheid waren om langs te komen, zodat we een op maat gemaakt advies konden krijgen.

De vraag is natuurlijk: is dat ruimtegebrek echt zo schrijnend? Ja, dat is het. Een voorbeeld verduidelijkt het wellicht. Stel: er komt iemand langs met wie we graag de Kolonisten van Catan willen spelen. Dan moeten we bij mijn ouders het basisspel ophalen (drie kwartier rijden, anderhalf uur heen en terug) en bij mijn schoonouders de Zeevaarders-uitbreiding. Als we in plaats daarvan, of in aanvulling daarop, ook nog Steden en Ridders willen spelen, moeten we nog even langs mijn zwager. Zo is het ook met meubels, software, kleding, boeken, potten en vazen.

We raken ondertussen aardig het overzicht kwijt wat we nou precies waar en/of bij wie hebben gestald. Een nieuw huis is natuurlijk ook een mogelijke oplossing, maar helaas is er op dat punt weinig perspectief…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!