maandag 9 augustus 2010

Attorama nieuwsbulletin

Films:
* Cillian Murphy, Amanday Seyfried en Justin Timberlake spelen de hoofdrollen in 'I'm Mortal/Immortal', waar de rijken het eeuwige leven kunnen hebben.
* Jay Baruchel over de geannuleerde plannen voor een 'Justice League'-film onder regie van George Miller, die dichterbij was dan je in eerste instantie zou denken.
* Onverwacht vervolgnieuws: er wordt gewerkt aan vervolgen op zowel 'Cloverfield' als 'Eastern Promises'.
* Vin Diesel lijkt nog steeds van plan te zijn om een film over Hannibal te maken – de veroveraar, niet de kannibaal – en heeft gesproken met regisseur Tony Scott.
* Ving Rhames keert terug in 'Mission: Impossible 4'. Rhames is naast Tom Cruise de enige vaste schakel in de reeks.
* Samuel L. Jackson heeft de teaser ingesproken voor 'The Avengers'. Mark Ruffalo wordt overigens definitief de vervanger van Edward Norton.
* Robin Wright en Stellan Skarsgard spelen mee in 'The Girl with the Dragon Tattoo', de Amerikaanse remake van de eerste 'Millennium'-film.
* Tom Mankiewicz is overleden. Mankiewicz was instrumenteel in het van de grond krijgen van de Superman-films en schreef Connery's laatste en Moore's eerste twee Bond-films.
* Ben Stiller en Robert de Niro kijken bijzonder ongeïnspireerd op de poster van 'Little Fockers', het tweede vervolg op 'Meet the Parents'.
* Jack Bender, veelvuldig regisseur van 'Lost', wordt genoemd voor de regie van 'Moscow', de reboot van de filmreeks rond Jack Ryan.

Tv-series:
* Jane Badler, die in de jaren tachtig iedereen schrik aanjaagde in haar rol in 'V', krijgt dezelfde rol in de remake van de serie.
* Er komt een nieuwe komedie van Diablo Cody, schrijfster van het veelvuldig onderscheiden 'Juno'. Werktitel is 'The Breadwinner'.
* Jeff Goldblum stapt op bij 'Law and Order: Criminal Intent'. De zoveelste tegenvaller in korte tijd voor de franchise.
* De 'Lost'-epiloog 'The New Man in Charge' verschijnt binnenkort op de dvd van het zesde seizoen. Hier alvast een voorproefje.

Muziek:
* Will.I.Am heeft het aanbod afgeslagen om mee te werken aan een postuum album van Michael Jackson, dat hij kwalificeerde als "respectloos".
* Op 16 november komt 'Decoded uit', de biografie van Jay-Z, waarin naast de rapper zelf ook zijn naaste familie aan het woord komt.
* De nieuwe nummers die U2 onlangs speelde bij het optreden in Turijn zijn nu online te beluisteren.
* Op 18 oktober verschijnt 'Come around Sundown', het nieuwe album van Kings of Leon, dat de opvolger is van het met vier (!) Grammy's onderscheiden 'Only by the Night'.
* Wyclef Jean is binnenkort wellicht niet meer te horen als muzikant: hij heeft zich kandidaat gesteld voor het presidentschap van Haïti.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!