zondag 27 juni 2010

Voyage de retour

De dag de terugreis. We hebben heel vroeg ontbeten, om half zes, maar toch zagen we al een enkele vroege vogel op de camping. Om kwart over zes zaten we in de auto. Volgens de Navigon was het precies 1.300 kilometer naar huis en zouden we er precies 12 uur over doen. Dan zullen we wel alle eet- en plaspauzes moeten overslaan.

We lagen aardig op schema: we waren om 10.00 uur bij Lyon – deze keer maar eens via de stad gegaan – en om 12.00 uur bij Dijon. Rijden met mooi weer en zonder regenbuien is niet alleen een stuk prettiger, maar ook een stuk sneller.

Zender NRJ, zo te horen de Franse versie van Radio 538, is gek op Rihanna ('Te amo'), Cheryl Cole ('Fight for this Love') en Katy Perry ('California Girls').

De onvermijdelijke lunchpauze en kleine omleiding tussen Metz en Luxemburg zorgden voor wat vertraging en wat extra kilometers. De hele reis duurde precies 14 uur en was 1.368 kilometer. Een aardig gemiddelde.

1 opmerking:

  1. Hi broer, gelukkig zijn jullie weer veilig thuis! Hoor graag alle verhalen! En misschien nog een fotootje geschoten? Wanneer moeten jullie weer aan het werk? Ik spreek je vast snel, woensdag sowieso natuurlijk!
    Groetjes aan Karin!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie op dit bericht achter!