donderdag 17 juni 2010

Roquebrune sur Argens

De wekker ging om 6 uur. Het ontbijt in Formule 1 was bijzonder karig, maar de combinatie van stokbrood en hazelnootpasta gaf mij toch het onvervalste vakantiegevoel. Om zeven uur vertrokken we uit Nancy, met de eerste tolweg grofweg een halfuur later. De Navigon bleef eigenwijs de wegversmallingen als file aanmerken. Dat viel dus uiteindelijk allemaal wel mee. Toch is ook zonder file 850 kilometer best een flink stuk.

We hebben van 07.00 tot 17.00 uur in de auto gezeten, helemaal tot aan de Middellandse Zee. Toen we bij Sainte Maxime langs de kust kwamen te rijden was het toch wel een erg mooi uitzicht. De aankomst in Roquebrune was iets verder van de kust en iets meer de berg op dan we gedacht hadden…

De camping bleek behoorlijk geleden te hebben onder het slechte weer. Het lager gelegen deel van de camping staat nog deels onder water. De regio is nog herstellende: water en stroom zijn nog afgesloten. Ter compensatie kunnen we dagelijks twee flessen drinkwater bij de receptie afhalen. Rond acht uur ’s avonds werd de stroom weer aangesloten; de rest volgt hopelijk snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!