zondag 23 mei 2010

Facebook Friend Finder


Een nieuwe week, een nieuwe patch voor de StarCraft II Beta. Inmiddels zitten we bij patch 13, versie 0.15.0.15449 om precies te zijn.Met nog zo'n twee maanden te gaan tot de release is een aantal opties toegevoegd. Zo is het onderdeel Leagues and Ladders uitgebreid, waarbij je jouw prestaties gemakkelijk en bijzonder uitgebreid kunt vergelijken met die van andere spelers.

Een nieuwe optie is Coop vs AI. Oftewel: met een groepje tegen de computer spelen. Als je niet zo goed ben in multiplayer, is dat een welkome aanvulling. Dat wil zeggen: in het spel zelf kun je Coop vs AI wel selecteren, maar vervolgens kun je geen nieuw spel starten. Ik verwacht dat dat in een volgende patch wel zal worden gerepareerd.

Voor wie graag van grote spellen houdt: in de nieuwe patch is het ook mogelijk om 3v3 en 4v4 te spelen. Dit vereist echter wel dat je de practice league verlaat en dat je deelneemt aan de volgende fase, de zogenaamde ranking games. En natuurlijk: het is in patch 13 ook mogelijk om via Facebook mensen te vinden uit te nodigen voor een spelletje. Leuk!
De nieuwe patch zorgt helaas ook voor een paar foutmeldingen. Zo word ik er voortdurend op geattendeerd dat mijn videokaart niet de juist drivers heeft, wat simpelweg niet waar is. Ook valt de verbinding met BattleNet voortdurend uit. Bijzonder onbevredigend om ineens uit het spel gegooid te worden zonder dat je er zelf enige invloed op kunt uitoefenen. Wordt hopelijk aan gewerkt.
Volgende keer iets over gameplay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!