woensdag 24 februari 2010

Nation of Adoration

De week in WoW: wat leuke dingen doen rond Love Is in the Air (nu afgelopen) en het Lunar Festival (loopt nog). Ook was er grote ophef rond het PTR deze week: hoewel het slechts om een kleine patch gaat, 3.3.3, staan er wel fiks wat wijzigingen te gebeuren, vooral rond PvP en professions. Kortom: ik moet nu nog winst proberen te maken met Atto's tailoring, want vanaf de volgende patch wordt dat een stuk moeilijker.

Met Atto wil ik eigenlijk nog maar twee dingen realiseren: het achievement Less-rabi en het item Shriveled Heart. Met andere woorden: dat wordt net zo vaak naar heroic Gundrak en Halls of Reflection gaan tot deze doelen bereikt zijn. Less-rabi blijkt meer een kwestie van geluk te zijn dan van strategie of spelerskwaliteiten. (Vanavond verdween Moorabi spontaan na 10 seconden bijvoorbeeld.) Desalniettemin blijf ik het dapper proberen: het zal toch eens moeten lukken om dit laatste achievement af te ronden.

Sinds enige tijd word je als speler regelmatig gevraagd naar je GearScore om te worden uitgenodigd voor pugs. Deze week heb ik die veelbesproken addon – waarin de kwaliteiten van een speler in een nummer worden uitgedrukt, met alle voor- en nadelen die daarbij horen – zelf maar eens geïnstalleerd. Wat blijkt: Atto zit bijna op de 'magische' 5k-grens (4969), die met het behalen van het laatste item wel te doorbreken moet zijn. Dat lijkt me een mooi eindstation voor Atto totdat 'Cataclysm' uitkomt. Tiro (4300) en Grimstrike (3709) blijven nog behoorlijk achter, maar dat is van alts ook wel te verwachten. Bankpersonage Shacklebolt zit, niet geheel verrassend, op een GearScore van 0.

Atto:
* Shafted!
* Be Mine
* Don't Look Up
* Perma-Peddle
* Elune's Blessing
* Nation of Adoration
* Frenzied Firecracker
* The Red Rocket's Glare
* Lovely Luck Is on Your Side
* Volde's Cloak of the Night Sky
* Toravon the Ice Watcher (25p)

Tiro:
* What the Eck?
* Black Knight's Rondel
* Lodi Dodi We Loves the Skadi
* My Girl Loves to Skadi All the Time
* Windrunner's Legguards of Conquest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!