zaterdag 3 oktober 2009

Ouderen in beweging

De Gemeentedag Gezond gisteren was een groot succes. Het programma verliep zonder enige problemen, alles en iedereen was op tijd, de inhoud van de presentaties was goed op elkaar afgestemd – en we kregen nog een leuke verrassing. De sprekers van de GGD en Sport en Recreatie hadden hun presentaties uitstekend op elkaar afgestemd – daar moeten de nodige e-mailtjes en telefoontjes aan voorafgegaan zijn.

Het middaggedeelte vond plaats in Feijenoord, bij wijkaccommodatie 't Kopblok, de Sport- en Speeltuin Hillesluis, het Cruyff Court en LCC 't Klooster. Ook waren er sprekers van de deelgemeente aanwezig. Kort gezegd: 's middags kregen wij te zien hoe het 's morgens uitgelegde beleid in de praktijk werd uitgevoerd. In de speeltuin van Hillesluis kregen wij nog een leuke verrassing: de deelnemers aan 'Ouderen in beweging' waren aanwezig en gaven een demonstratie.

Al met al was het een bijzonder geslaagde dag en ik wil iedereen hartelijk bedanken voor de aanwezigheid, de inzet en de gezelligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!