zaterdag 26 september 2009

500 Days of Summer

Tom is halsoverkop verliefd. Summer wil gewoon een leuke tijd hebben. De ups en downs van hun relatie vormen '500 Days of Summer'. Een verfrissende toevoeging aan de films van dit jaar met alledaagse, subtiele humor – niet de uitgekauwde, voorspelbare variant die in de meeste romantische komedies voorbij komt. Regisseur Marc Webb maakt een droomdebuut met '500 Days of Summer'.

In niet-lineaire, contrasterende scènes vertelt '500 Days of Summer' op subtiele, maar indringende wijze hoe wenskaartenschrijver Tom probeert vat te krijgen op de dromerige Summer en wat hun relatie voor hen beide betekent. Hun relatie gaat van hoge pieken naar diepe dalen, als Tom probeert serieus werk te maken van hun samenzijn en Summer liever vrij en ongebonden blijft.

Nieuwe trailers:
* Couples Retreat (release op 19 november). Vier stelletjes proberen in een vakantiepark hun relatieproblemen op te lossen.
* The Ugly Truth (release op 1 oktober). Romantische komedie met Katherine Heigl en Gerard Butler.
* The Time Traveler’s Wife (release op 12 november). Eric Bana probeert een relatie op te bouwen met Rachel McAdams, terwijl hij heen en weer schiet door de tijd.
* Fame (release op 8 oktober). Een nieuwe 'Fame' voor een nieuwe generatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!