maandag 13 oktober 2008

Stilte voor de stormPre-expansion patch 3.0.2 gaat deze week in première. Die zal ongetwijfeld heel WoW overhoop halen – hopelijk op een goede manier. In ieder geval zal het nog heel wat puzzelen worden met nieuwe talent-specs – voor Tiro zelfs op meerdere manieren. In ieder geval een mooi moment om de 'definitieve' prestaties van Atto en Tiro maar eens even op een visueel rijtje te zetten. Na woensdag zal er nog wel wat geschoven worden hier en daar, maar dit is min of meer het eindstation voor 'Wrath' geworden.
3.0.2
* Een overzicht van de nieuwe talent-trees voor mages. Wordt het arcane of fire voor Atto? Ik ben er nog niet uit.
* De patch-notes. Zo te zien gaat het niet om de meest recente PTR-versie. We moeten even geduld hebben tot 13 november, zo lijkt het.
* Leuk extraatje voor herbalists: Lifeblood.
* Bijgewerkte add-ons. Titan en Ratings Buster lijken het alvast weer te doen, woehoe!
* Met 3.0.2 in het verschiet wil ik mij met Atto vooral op de achievements richten. Zoals bijvoorbeeld, maar niet uitputtend, die van exploration, (low-level) quests, dungeons en Horde-reputatie. Daarmee moet ik de maand tot 'Wrath' wel weten te vullen.
Wrath
Volgens deze blogger kunnen de totale kosten van alle money-sinks in 'Wrath' oplopen tot 43.000 (!) goud. Voor de mage-klasse maar liefst 49.000. Dat is dan wel zonder rekening te houden met enige reputatie-effecten. Er blijft genoeg te doen dus...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!