dinsdag 28 oktober 2008

Nightbane

De afgelopen paar dagen veel lol gehad met het seizoensgebonden evenement van Hallow’s End en met de voorloper van WotLK, de zombie-invasie. Bijna iedere dag wel even in Scarlet Monastery geweest om de Headless Horseman te doen, een erg leuk evenement. "LFG HH" komt ongelooflijk veel voorbij, zeker nu er een paar achievements aan verbonden zijn.

De zombie-invasie is inmiddels over zijn hoogtepunt heen – de ondoden zijn verdwenen. Het is dus afgelopen met spelers van je eigen factie aan te vallen en voortdurend "Brains!" te roepen. Vermoedelijk komt er nog een vervolg, waarschijnlijk een grootscheepse aanval op de hoofdsteden. De zombies waren in ieder geval een erg leuk evenement – alleen niet zo geslaagd als je snel even je veilingen wilde bijhouden.

Patch 3.0.2 heeft het end-game ongelooflijk veel gemakkelijker gemaakt. Gisteravond Karazhan gedaan, in een pick-up group nog wel! Met uitzondering van Attumen in twee uur hele raid gedaan, niet te geloven. Voor mij was het de eerste keer dat ik Nightbane en Netherspite gedaan heb. (Beetje laat, maar toch.) Ook nog een mooie off-hand gescoord, de Talisman of Nightbane, en voldoende badges om de Corrupted Soulcloth Pantaloons te kopen. (Ik moet toch van die badges af; in WotLK zijn ze niets meer waard.) Al met al een bijzonder vruchtbare avond dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!