woensdag 8 oktober 2008

Attorama nieuwsbulletin

* Het nieuwe album van The Killers heet 'Day and Age' en wordt uitgebracht in november van dit jaar. Het debuutalbum van The Killers was uitstekend, de opvolger viel een beetje tegen – wat te verwachten van dit derde album?
* De eind dit jaar verwachte EP van Coldplay heeft een titel: 'Prospekts March'. Ook de bijbehorende tracklist is bekendgemaakt. N.B. Niet te verwarren met 'Lost', de Coldplay-EP die in november als digitale download verschijnt.

* Aint It Cool heeft bijzonder sterke aanwijzingen aangaande het vervolg op 'The Dark Knight' en beantwoordt de vraag of regisseur Christopher Nolan nu wel of niet terugkeert.
* Bill Murray vertelt over zijn ervaringen tijdens 'Ghostbusters 2' en de gevolgen hiervan voor een mogelijk derde deel in de reeks.
* Major spoiler! Groot nieuws over 'Quantum of Solace'. Laat dit bericht links liggen als je je in de bioscoop wil laten verrassen.
* De splitsing van Paramount en DreamWorks is een feit. Ik ben benieuwd hoe Paramount het verlies van Spiellberg denkt goed te maken.
* 'Lethal Weapon 5'? Zou het er dan toch van komen? Acteur Columbus Short denkt van wel en is naar verluidt in onderhandeling voor een rolletje.
* Anne Hathaway en Helena Bonham Carter – inderdaad, de vrouw van – zijn toegevoegd aan de cast van Tim Burtons 'Alice in Wonderland'.
* In de categorie 'Moet dat nou?': er komt een vervolg op 'Get Smart'.
* M. Night Shyamalan is er op gebrand om een vervolg te maken op ‘Unbreakable’, maar wacht blijkbaar nog op het juiste moment.
* David Cronenberg wordt getipt voor de verfilming van Ludlums 'The Matarese Circle', met een beoogde hoofdrol voor Denzel Washington.
* Producente Lauren Shuler-Donner vertelt iets over 'Wolverine' en mogelijke verdere spin-offs van de X-Men franchise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!