dinsdag 29 juli 2008

Overpeinzingen op 40 (deel 1)

Met een laatste bezoek aan Scarlet Monastery en een paar quests in Alterac Mountains heeft Grimstrike level 40 behaald. De volledige Chain of the Scarlet Crusade is in mijn bezit, evenals een mooi bijpassend schild. Een corresponderende helm is helaas nog steeds niet gelukt, maar nu kan Grimstrike ook plate gaan dragen en dus zijn er voldoende alternatieven. Misschien in Razorfen Downs? Daar heb ik immers ook een leuke cloak gezien.

Grimstrikes uitrusting is volkomen op elkaar afgestemd nu, alles is in het rood en wit, met items van goede kwaliteit. (Deze modebewustheid is ongetwijfeld de invloed van Mrs Attorama.) Gisteren tijdens de cathedral-run werd mij zelfs gevraagd of ik een twink was – een groot compliment. Wat er ook gebeurt, deze set-pieces zal ik in ieder geval nooit weggooien.

Ik beveel iedereen van harte aan een nieuwe klasse uit te proberen tot level 40: tot level 30 om de spells en de dynamiek van de klasse te leren en van 30 tot 40 om je rol in groepsverband te leren kennen. Tussen level 30 en 40 is Scarlet Monastery daarvoor een uitgelezen kans; het is een van de weinige dungeons tijdens het levelen waarvoor nog in ruime mate groepjes te vinden zijn.

De paladin is mij goed bevallen: de klasse heeft, met de juiste spec, een behoorlijke damage-output en goede overlevingskansen. Daarbij kan ik in groepjes ook nog de rol van tank of healer vervullen als er geen specialist aanwezig is. De rol van healer heb ik een paar keer op mij genomen en dat is erg goed bevallen. Ook de lore achter het ontstaan van de Blood Knights is erg mooi uitgewerkt – het voelt alsof je tot een ware elite behoort.

Morgen meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!