zondag 20 juli 2008

Hancock

Gisteravond in Pathé De Kuip 'Hancock' gezien – ja, het was een drukke filmweek. Een film die begint als een erg leuke parodie op de superheldenfilm, maar die helaas op het einde al zijn krediet verspeelt. Verder is het jammerlijk genoeg een terugkeer naar de standaardrollen die Will Smith altijd speelt, na zijn uitstekende prestaties in 'The Pursuit of Happyness' en 'I Am Legend'.

Hancock is geen standaard superheld. Hij drinkt, is onbeschoft en heeft een hekel aan mensen, maar beschikt wel over speciale krachten. Danzij pr-man Jason Bateman weet hij een positieve draai aan zijn gedrag te geven – en zijn imago. Tot ongeveer tweederde is Hancock een leuke, rebelse film die de draak steekt met alle comic-verfilmingen van de laatste paar jaren. Het laatste gedeelte, waarbij er een Grote Onthulling plaatsvindt en de film ontaardt in een derderangs actiespektakel, zorgt er echter voor dat 'Hancock' uiteindelijk niet meer wordt dan een aardige, maar niet bijzondere actiefilm.

Nieuwe trailers:
* Quantum of Solace (release op 6 november). De trailer voor de nieuwe Bond-film, die vooral het actiequotiënt van de film benadrukt – maar dat was bij de trailers voor ‘Casino Royale’ ook al het geval.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!