donderdag 17 juli 2008

21

Gisteravond voor het eerst sinds lange tijd weer eens in Pathé Schouwburgplein geweest, waar we '21' hebben gezien. Geen onaardige film, maar niet echt bijzonder. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groepje studenten dat aan de blackjacktafels in Las Vegas grote sommen geld wist te winnen. De grote voorspelbaarheid is echter het grootse euvel van '21', dat nergens echt weet te verrassen.

Regisseur Robert Luketic, eerder verantwoordelijk voor onder meer 'Legally Blonde' en 'Monster-in-Law', toont met '21' aan dat hij ook talent heeft voor een ander slag films. Luketic doet zijn best om Las Vegas zo mooi en sprankelend mogelijk weer te geven, wat echter niet altijd even goed gelukt is. Misschien dat de cinematograaf een groter budget had moeten krijgen, aangezien de film soms wat flets oogt.

De soundtrack van '21' verdient daarentegen wél een bijzonder grote pluim. De film gebruikt bijna alleen maar popmuziek, echte filmmuziek is niet of nauwelijks aanwezig. De soundtrack is een dwarsdoorsnede van alles wat goed en hip is in de popscene van dit moment. Het is tijden geleden dat ik een soundtrack heb aangeschaft, maar '21' maakt een goede kans.

Nieuwe trailers:
Geen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!