zaterdag 17 mei 2008

Jurken, ringen en zusjes

Mrs Attorama is vanmorgen gaan kijken voor een trouwjurk. Helaas mocht ik niet mee, maar ik had ook niet anders verwacht. Met een bont gezelschap aan dames vertrok ze rond een uurtje of elf richting het plaatselijke bruidshuis. Een uurtje of wat later keerde ze terug met een triomfantelijke blik: geslaagd! Ze wilde er niets of nauwelijks iets over kwijt - een plaatje voor op dit weblog bijvoorbeeld? - maar traditie schrijft nu eenmaal voor dat de bruidegom dat pas merkt op de trouwdag zelf.

Vandaag zijn we eveneens geslaagd voor trouwringen. Een vruchtbare dag vandaag dus. We hebben gekozen voor ringen die half goud en half zilver zijn. Mooi symbolisch dus: twee verschillende helften maar toch één geheel. Bekijk ook gerust het voorbeeld even.

Het trouwvirus blijkt overigens aanstekelijk te zijn, aangezien gisteravond mijn zusje en haar vriend hun trouwplannen bekendmaakten. Op deze plek (nogmaals) van harte gefeliciteerd! Later bekend maar eerder voor het altaar, zo is mijn voorspelling. Voorlopig mikken ze op een datum in november van dit jaar of januari volgend jaar. Kunnen we mooi nog even een paar dingen afkijken…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!