vrijdag 23 mei 2008

Dag 7: de Carl Berg Trofee

Vandaag was de laatste dag van het introductieprogramma. De mensen van Groep 8, onze directe voorgangers, hadden een programma voor ons georganiseerd. ’s Morgens kregen we een rondleiding door Katendrecht, een wijk die ik niet of nauwelijks kende. Een goede presentatie en een interessant verhaal, maar de inhoud deed sterk denken aan wat we bij de deelgemeente Feijenoord en de stadsmarinier gehoord hadden.

Met de watertaxi gingen we terug naar de andere oever, waarna we lunch gebruikten bij de Servicedienst en aansluitend een speur-/puzzeltocht hadden die eindigde bij het Gemeentearchief. Tot mijn stomme verbazing won mijn groepje de wisselbokaal, de Carl Berg Trofee.

Bij het Gemeentearchief kregen wij een leuke presentatie – mogelijk een interessante werkgever voor Mrs Attorama? – al kreeg ik wel het gevoel dat deze dienst veel meer op zichzelf staat en relatief weinig samenwerkt met de andere gemeentelijke diensten. De dag, en daarmee het introductieprogramma van de afgelopen anderhalve week, werd afgesloten met een diner in een Turks restaurant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!